Om os

Compassionate Mind Danmark

Formål

Formålet med Compassionate Mind Danmark er:

  • At udbrede kendskabet til Compassionfokuseret terapi i Danmark
  • At være et forum for professionelle der interesserer sig for Compassionfokuseret terapi

Der har i en del år været et udbredt kendskab til compassionfokuseret terapi i Danmark. I Compassionate Mind Danmark har vi som mål at gøre uddannelse og supervision i CFT let tilgængeligt for alle professionelle. Vi vil derudover arrangere enkelte masterclasses og retreats, for at give mulighed for at vedligeholde og uddybe den forståelse, man har opnået via kurser og uddannelser i CFT. Workshops og lign. der udbydes af Compassionate Mind Danmark vil være non-profit og evt. overskud vil blive brugt til at lave nye arrangementer.

Midler til at opnå formålet:

  • Formidling af kurser / workshops / retreats i Danmark
  • Formidling af kontakt til terapeuter, supervisorer og kursusholdere.

På hjemmesiden formidler vi arrangementer i regi af Compassionate Mind Danmark, disse vil foruden her også blive annonceret via sociale medier. Der vil ikke være betalt annoncering, hvorfor alle opfordres til at være med til at sprede budskabet.

Hjemmesiden har også en sektion, hvor andre der udbyder kurser og lign. i CFT har mulighed for gratis at oplyse om disse. Det vil vi invitere alle til at gøre. Kriterier for optagelse på kursuslisten vil fremgå af siden.

Gennem lister med terapeuter og supervisorer ønsker vi at gøre det nemmere for alle at finde frem til disse. På den enkelte liste vil det fremgå, hvad der kræves for at komme med på listen.

Endelig vil der være mulighed for at finde frem til CFT erfagrupper. Vi vil arbejde på at få dannet grupper, og vil gerne høre fra personer der kunne tænke sig at stå for grupper rundt om i landet.

Hvem er Compassionate mind danmark

Compassionate Mind Danmark er stiftet i 2022 af:

Psykiater Bodil Andersen, der har arbejdet med CFT siden 2006. Bodil Andersen er privatpraktiserende og underviser og superviserer i CFT.

Psykolog Henriette Rønhof Sloth, der har arbejdet med CFT siden 2013. Henriette Rønhof Sloth er privatpraktiserende og underviser og superviserer i CFT.

Psykolog Lena Højgård Isager, der har arbejdet med CFT siden 2008. Lena Højgård Isager er privatpraktiserende og underviser og superviserer i CFT.

Blog på WordPress.com.